Amandel chocolade truffels

Makkelijk en gezonde snack zijn deze truffels met een omhulsel van pure chocolade. De dadels geven deze truffels genoeg zoetigheid waardoor je geen suikers nodig hebt. Een verantwoord tussendoortje dus.

Ingrediënten

  • 130 g amandelboter of pindakaas
  • 95 g dadels
  • 60 g kokosbloem of amandelbloem
  • 170 g pure chocolade
  • zeezout

Bereiding

  1. Doe de amandelboter of pindakaas, dadels en het kokosbloem en pureer het glad in een foodprocessor.
  2. Maak er 11 kleine balletjes van en zet de schaal in de koelkast.
  3. Smelt de chocolade, haal de balletjes door de chocolade met een vork en leg ze voorzichtig op een bord met keukenpapier.
  4. Sprenkel er wat zeezout op en zet de schaal in de koelkast.

 

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten