Chocolade havermout met banaan en salty caramel saus

Een heerlijk ontbijtje waar ik dol op ben is o.a. deze chocolade havermout met banaan en een extra toevoeging van de salty caramel van Callowfit die er perfect bij past. Een glutenvrij ontbijt zonder toegevoegde suikers.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm in een sauspan de havermout met de amandelmelk.
  2. Prak de halve banaan en voeg dit bij de havermout samen met de cacao.
  3. Laat dit 2 minuten koken tot de havermout zacht is geworden. blijf tussendoor roeren.
  4. Verwarm een kleine koekenpan met 2 eeltlepels salted caramel.
  5. Snijdt de rest van de banaan in dunne rondjes en leg ze in de koekenpan en laat ze kort karamelliseren en keer ze om.
  6. Verdeel de havermout in een kom en leg de banaan schijfjes rondom.
  7. Hak grof wat amandelen en stro dit erover met wat chocolate chips en een eeltlepel amandelpasta/boter.
  8. En voor de extra karamel smaak druppel er nog naar eigen hoeveelheid van het salted karamel sauce erover.
FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten

Leave a Comment