Cranberrysaus

Cranberrysaus, een saus die niet mag ontbreken tijdens de feestdagen diner. De saus is heerlijk bij verschillende soorten vlees en super makkelijk te maken met maar weinig ingrediënten. En heb je saus over doe het lekker door de yoghurt.

Ingrediënten

  • 340 g Cranberries
  • 110 g suiker
  • 1 sinaasappelrasp en sap
  • Mespuntje kaneel
  • Mespuntje nootmuskaat
  • Snufje zout
  • 1 steranijs

Bereiding

  1. Als je verse cranberries gebruikt, was deze goed en laat ze uitlekken.
  2. Verwarm in een sauspan de cranberries, suiker, sinaasappelrasp, sap, kaneel, nootmuskaat, zout en het steranijs en roer het goed door.
  3. Laat de saus koken op middelhoog vuur totdat de bessen kapot gaan en de saus dikker wordt.
  4. Giet de Cranberrysaus in een kom en laat het goed afkoelen.
FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten