Granola ontbijttaartjes met kokosyoghurt en kersen

Een zeer lekkere morning goodness als ontbijtje in een vorm van een taartje. Deze heerlijke granola taartje met kokos en kersen is een mooie start van de dag.

Ingrediënten

  • 250 g granola
  • 2 el kokosolie
  • 200 g kokosyoghurt
  • 100 g verse kersen of diepvries
  • Kokossnippers
  • kleine taartvormpjes diameter cm:12

Bereiding

  1. Pureer in een keukenmachine de granola met de kokosolie tot puree.
  2. Vet de vormpjes met kokosolie en druk 3/4 el van de granola. Zet de vormpjes in de koelkast voor ongeveer 25/30 minuten.
  3. Ontpit en pureer de kersen. Meng de kersen door de kokosyoghurt.
  4. Haal de vormpjes uit de koelkast en maak ze aan de zijkant met de punt van een mes rondom los.
  5. Schep de yoghurt in de vormpjes en leg er kersen bovenop met nog extra geroosterde kokossnippers en serveer.
FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten