Koreaanse Curry

Ben je een liefhebber van Curry’s en wil je weleens een andere Curry op tafel zetten dan raad ik je zeker dit heerlijk Koreaanse Curry aan. Ik ben niet van de zakjes, maar dit is een toppertje. Makkelijk en snel te maken. Een lekkere snelle Curry ook voor een door de weeks dag.

 

Ingrediënten

  • 375 g kippendijen in blokjes
  • 1 ui in blokjes
  • 3 wortels in blokjes
  • 2 aardappels in blokjes
  • 600 ml koud water
  • 1 zakje Koreaanse Curry poeder (Aziatisch winkel)

 

Bereiding

  1. Meng het zakje met het water goed door.
  2. Bak de kippendijen in olie goudbruin aan.
  3. Voeg de uien, wortels en de aardappels in de pan bij de kip, roer goed door.
  4. Na ongeveer 25 minuten giet de currysaus in de pan. Roer het goed door en laat de curry op laag vuur koken totdat de groente zacht is.
  5. Serveer met pandan rijst en kimchi.

 

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten