Marokkaanse kipspiesjes

Waan je in de Marokkaanse geuren en maak deze heerlijke kipspiesjes. Als je de tijd hebt laat de kip dan lekker lang marineren.

 

Ingrediënten

  • 3 kipfilet
  • 1 uitje fijn gesnipperd
  • 2 el peterselie gehakt
  • ½ tl kurkumapoeder
  • ½ tl gemberpoeder
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl komijnpoeder
  • 1 tl zout
  • Snufje peper
  • 3 el olijfolie
  • satéstokjes

 

Bereiding

  1. Week de satéstokjes in water.
  2. Snijdt de kipfilet in blokken en leg ze in een kom.
  3. Voeg bij de kip het uitje, kurkuma, gember, paprika, zout, peper, peterselie en de olijfolie en meng dit goed door elkaar.
  4. Rijg de kipstukjes door de satéstokjes en gril de ze op een grillplaat of in de oven.
  5. Serveer er bijvoorbeeld quinoa-salade-met-gegrilde-groente

 

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten