Waan je in de Marokkaanse geuren en maak deze heerlijke kipspiesjes. Als je de tijd hebt laat de kip dan lekker lang marineren.
Ingrediënten
- 3 kipfilet
- 1 uitje fijn gesnipperd
- 2 el peterselie gehakt
- ½ tl kurkumapoeder
- ½ tl gemberpoeder
- ½ tl paprikapoeder
- ½ tl komijnpoeder
- 1 tl zout
- Snufje peper
- 3 el olijfolie
- satéstokjes
Bereiding
- Week de satéstokjes in water.
- Snijdt de kipfilet in blokken en leg ze in een kom.
- Voeg bij de kip het uitje, kurkuma, gember, paprika, zout, peper, peterselie en de olijfolie en meng dit goed door elkaar.
- Rijg de kipstukjes door de satéstokjes en gril de ze op een grillplaat of in de oven.
- Serveer er bijvoorbeeld quinoa-salade-met-gegrilde-groente

