Snelle taco’s met kip in Thaise curry

Heb je weinig tijd maar je wil wel wat lekkers op tafel zetten dan raad ik je deze zeer smakelijke taco’s aan. Ik ben een fan van deze kant en klare curry en gebruik het in vele gerechten.

Ingrediënten

  • 450 g kippendijen
  • 2 el rode curry (Koh Thai bij Albert Heijn verkrijgbaar)
  • 1 el yoghurt
  • 1 el zonnebloemolie
  • Pak mini zachte taco wraps
  • 3 el yoghurt
  • 1 tl sriracha
  • Zout naar smaak
  • 1 avocado
  • citroensap

Bereiding

  1. Marineer de kippendijen met de rode curry en zet dit in de koelkast voor minstens een uur of langer als je de tijd hebt..
  2. Haal de kip uit de koelkast en verwarm een grillpan op middelhoog vuur.
  3. Leg de kippendijen op de grillpan en gril ze aan beiden kanten.
  4. Pureer de avocado en meng er citroensap toe en maak het op smaak met zout.
  5. Meng de yoghurt en sriracha en maak dit op smaak met zout.
  6. Snijd de kippendijen in stukken en serveer met mango salsa, de yoghurt saus en de avocado.
FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten