Twee kleuren no bake bosbessen Cheesecake

Deze twee kleuren No Bake bosbessen Cheesecake is super gemakkelijk om te maken. Het is een geweldig dessert om van tevoren te maken. Zeer verfrissend en zeker waard om  te maken.

Ingrediënten

  • 200 g Digestive koekjes
  • 50 g boter
  • 250 g bosbessen (diepvries)
  • 30 g suiker
  • 12 g gelatine
  • 200 g roomkaas (kamertempratuur)
  • 400 g yoghurt (kamertempratuur)
  • 100 g suiker
  • 200 ml slagroom
  • 2 el citroensap

Bereiding

  1. Verkruimel de koekjes zeer fijn.
  2. Smelt de boter en giet dit bij de koekjes en het goed door.
  3. Giet de verkruimelde koek in een bakvorm bekleed met keukenpapier. Zet de vorm in de koelkast.
  4. Verwarm de bosbessen met 30 g suiker en laat ze inkoken. Zet het over in een kom en laat het goed afkoelen.
  5. Meng of klop in een schone kom de roomkaas, yoghurt en de suiker.
  6. Klop in een schone kom de slagroom, let op het moet nog wel vloeibaar zijn, dus geen pieken.
  7. Schep de slagroom bij de roomkaas mengsel en roer het goed door.
  8. Voeg de citroensap erbij en roer het weer goed door.
  9. Verdeel de roomkaas mengsel in twee gelijk kommen.
  10. Voeg in een van de kommen de bosbessen bij en roer goed door.
  11. Haal de vorm uit de koelkast en giet het witte mengsel, wiebel met de vorm zodat het mengsel zich verspreid, zet de vorm in de koelkast zodat het iets opstijft.
  12. Giet de bosbessen mengsel bovenop en wiebel weer met de vorm. Zet de vorm in de koelkast en laat het goed opstijven.
  13. Klop 125 ml slagroom met 1 eeltlepel poedersuiker stijf en doe dit in een spuitzak.
  14. Verwijder voorzichtig de Cheesecake uit de vorm.
  15. Spuit er toefjes slagroom rondom en leg er verse bosbessen tussen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten