Een snel en lekker gerecht die zo gemaakt is. Een toppertje voor doordeweeks na je werk en toch iets lekkers op tafel willen zetten. Lekker met bijvoorbeeld aardappel wedges.
Ingrediënten
- 2 zalmmoten
- 200 g (1 zak) peultjes
- Zak mini trostomaten
Voor de citroenboter
- 60 g boter (kamertemperatuur)
- 2 ½ el peterselie fijn gehakt
- 1 el citroenrasp
- 2 ½ el citroensap
- Zout naar smaak
- Snufje peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Meng alle ingrediënten voor de citroenboter.
- Leg de zalmmoten in een ovenschaal bekleed met bakpapier en smeer de citroenboter over de hele zalmmoten aan de bovenkant.
- Leg aan de zijkanten de peultjes en de trostomaatjes.
- Zet de ovenschaal in de oven voor 15 á 20 minuten.

