Zalm met citroenboter uit de oven

Een snel en lekker gerecht die zo gemaakt is. Een toppertje voor doordeweeks na je werk en toch iets lekkers op tafel willen zetten. Lekker met bijvoorbeeld aardappel wedges.

Ingrediënten

  • 2 zalmmoten
  • 200 g (1 zak) peultjes
  • Zak mini trostomaten

Voor de citroenboter

  • 60 g boter (kamertemperatuur)
  • 2 ½ el peterselie fijn gehakt
  • 1 el citroenrasp
  • 2 ½ el citroensap
  • Zout naar smaak
  • Snufje peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op  180ºC.
  2. Meng alle ingrediënten voor de citroenboter.
  3. Leg de zalmmoten in een ovenschaal bekleed met bakpapier en smeer de citroenboter over de hele zalmmoten aan de bovenkant.
  4. Leg aan de zijkanten de peultjes en de trostomaatjes.
  5. Zet de ovenschaal in de oven voor 15 á 20 minuten.
FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten